Wednesday, April 29, 2009

Perhatian Pengakap!!!


Attention tuk semua pengakap2 dimalaysia...

Saksikan ini...!!


T shirt baru keluaran terhad!
Sila hubungi aku di 012-2323324 tuk keterangan lanjut...


Let me breathe again.

hurmmm...After all this while, what I had is hope,and its nearly gone.
I'm through with you.

Right back where we started, falling apart at the scene. You've tagged your name on my heart and now i just sat there and let it bleed.
Sweetheart, so now it is goodbye.

I'm letting you go, you letting me down.Being caught in your reign and I almost drowned.
I'm letting you go, our love's black and blue.
How many words does it take to say i'm through?

You said you knew what romance is. Faded, I fell four you lies.
But you're out of second chances, sadly were fading out tonight.

It is goodbye indeed.
I dont want to,
Have to,
I must set you free,
no more words
Its over,
So that I can finally breathe.

And it came to my concern that this love will rise again.
And what i'll do is fight again. till the end of life.

XoXo,
BoBBa Boom Boom Pow!

Thursday, April 23, 2009

Persatuan Puteri-Puteri Hardcore!

OK2...hari ni aku ade an important announcement to make..
Ia adalah Penubuhan sebuah kelab yg canggih manggih...
kelab dimana akan ramai orang akan teringin tuk menyertainya.
anda rasa tidak?Jangan menyesal!

persatuan ini dinamakan PPPH!

dimana bermaksud PERSATUAN PUTERI-PUTERI HARDCORE!


Yeahhhh!! i'm loving it...n ajk2 yg aku pilih nih mmg giler2 hardcore...

Fungsi penubuhannya adalah untuk menjaga keamana sejagat dan menjaga hati rakan2 supaya jgn jadik lembik...
Ya! mereka yg berkuasa! mereka yg terhardcore!

Mereka sebagai puteri2 aku, aku tugaskan untuk menjaga keamanan kat Thailand sebagai tugasan pertama.. Gadjet2 canggih akan diberi seperti, dapur portable, plaster(takot luka), dan juga handphone 3310 yg tahan lasak! Canggih! Berjuanglah puteri2 ku..
Memperkenalkan...PPPH!!!!

Nennie Hardcore!


Ima Hardcore!

Wan Hardcore!
RORO Hardcore!


Mea Hardcore!

Nad Hardcore!


Mereka akan memulakan tugaan sebaik sahaja final berakhir!!!
Berjuanglah Puteri2 ku...
aku tau kamu mampu menjadikan Thailand aman..!!
Berusaha!!
p/s : Aku belum dpt sponsor tuk uniform, jadi pakaian Bebas dan pastikan pakaian tu menjolok mata!
XoXo
Putera BoBBa Boom Boom Paw!




Wednesday, April 22, 2009

Young couples with anak!

Dah lama aku rasa perasaan ni sebenarnya.... sejak daripada aku berada di tahun akhir universiti lagi... satu perasaan kagum kepada pasangan2 yg muda dan mempunyai anak..i wonder why~~naper aku kagum aku pun tak tau... cuma bila aku nampak mereka bersama dgn anak2 mereka, aku akan smile by myself.

Tapi kadang2 aku terpikir, hidup solo ni pun kadang2 dah cukup susah nak mengawal kedudukan kewangan dan juga gelora perasaan, tp bayangkan, bila dah sersuami atau beristeri dan ditambah lagi dengan anak yg kecil. Aku rase besar pengorbanan tu...

Aku raser pada umur 25 aku dah boleh menanggung that anak2 nyer kes..aku nak jadik seorang bapa...kepada seorang anak, and aku akan jaga dia sepenuh hati aku. i will love him , and i noe all my besties will love him too..

walaupun dia hanya seorang anak angkat.

Monday, April 20, 2009

Hidup Miserable - BoBBa Boom Boom Paw!


Macam mana dengan kehidupan. aku?
kehidupan aku tuk bulan2 ni tidak memberansangkan langsung.

I'm BROKE. I'm 23 and i have job(although it is not a dream job) and the work's salary, i'm not suppose to be broke..btol tak..
nak salahkan siapa? salahkan diri sendiri dan sales! hurmmmm......





I'm getiing fucked up + fed up + scared. There is one person which is adalah my long time crush. and now i got the opportunity to get to now the person. And im scared. I'm so into that person. Arghh... I wish i am normal. God Please...

Ok enough...
citer bende yg best2 plak....ari tuh aku kuar pi Karaoeke dgn kawan2 pengakap aku..dan pada pukul 11 30, Wan kol dan mengajak aku pegi lpk Hartamas ngan APIS and kawan2 die...and i"m surprise sbab kawan apis tu adalah Apan...hahaha... hurmm..but im happy... happy got the chance to tambah extra friends like them walopun kadang2 sakit hati pasal ape yg die dah buat kat Wan. But I'm so proud of Wan, she is so strong and that is what i expecting from a girl that is mine.....hahaha..kuat! ktorang lepak sampai kul 6 pagi and aku kene pi keje kul 9 pagi esok nyer...bodo nyer bob...and sumer salah apan(ko ingat kesah roti canai ko!)




And jugak arituh aku kuar ngan Aika, well..i miss her, so its good biler aku dapat hang out ngan die. Maybe she s only five but the way she talk is sgt2 mcm dewasa... "BOb, it is against the property law when you smoke in public, you can get into detention" can u imagine that...thanks to ASTRO. Aku plak jadik malu...
and aku sgt gembira nen dah balik..life just jadik complete! AKu jugak tergolek ngan hebat kat THE STREET Curve, aku main lumba2 ngan nen and aika and jalan tu basah, aku tergolek ngan indahnyer...malu kot ..raser nak berlari ke toilet sambil nangis jek..hahaha..but it was fun...experiences make our heart stronger..ceh2..




And lawatan mengejut ke BB pada sabtu lepas..Farhan yg bersungguh2 nak pergi sebab rindu kat kawan2 katernyer....well...i love that..Siblings!
XoXo
BoBBa Boom Boom Paw!

Tuesday, April 14, 2009

Itu mereka ngan tuhan.Korang saper?

Perasaan manusia lain-lain.
Kita tak berhak menyalahkan benda yang orang lain buat.
Tengok diri sendiri tu dulu.
Kubur pun lain2 (melainkan ada kesilapan teknikal)
jadi, just jaga diri sendiri baik2.
kalo sendiri tonggang tonggek sembahyang, tapi mulut and hati macam pukimak pun tak guna.
Cancel Each other jekla dosa and pahala tu.

Orang lain nak jadik gay.
Biarkan mereka. itu mereka ngan tuhan. Ko saper?
Orang lain nak jadi Pengkid.
Biarkan mereka. Itu mereka ngan tuhan. Korang saper?!
Orang lain nak kahwin lari.
Biarkan mereka. Tuhan tahu? Korang tuhan ker?

Sebuk kater orang ni babi.
Sebuk kater orang celaka.
Korang tu patut shut all the shit up.
God create human in many ways..
Manusia sangat cantik dan sempurna.
No one can deny that.

Jage tepi kain sendiri.
Bila dapat anak, anak korang ikot jadik manusia yg korang kater babi,hina tu..
korang sanggup samakan anak korang ngan BABI?


XoXo
BoBBa

Monday, April 13, 2009

Coretan dari Ada and things that very thingy~~

Apa khabar semua...
jumaat malam lps aku and faiz and fahan naik gunung nuang...tp smpai LOLO jek la huhuh....kononnyer nak naik kul 9 malam..tp disebabkan ujan yg lebat, kami start naik kul 10 30 pm. LEbih kurang camtulah..and kali ni tak ramai yang camping.tak tau naper.Selalu penuh semua campsite, tp kali ni ade;a 2-3 khemah lain.

Semua yer best cam biasa and kali ni disebabkan kami ade flyer baru, ktorang boleh senyum jek tido walopun kat luar tuh ujan lebat. Best beb, mcm tido kat umah...kat umah pun tak best mcm nih. And ade masalah baru.ade penyengat yg sgt byk menyerang ktorang..stiap pagi. sakit hati tul.nak idup pun tak tenang. byngkanlah, kat dalam khemah tuh mcm ade 20 ekor penyengat/tebuan berlegaran..huisyy....

And kami bertiga juga ade membuat pact iaitu kami akan menurunkan berat badan. Aku:75kg, Faiz:60kg , and fahan:83kg. tu semua adalah ktorang punyer berat badan yg wajib dan ktorang akan timbang pada 2 jun 2009. saper yg gagal mencapainya wajib membayar RM20. Ada sesiapa nak join boleh join dgn menghantar comment(nyatakan berat badan yg anda akan capai sehingga 2 jun 2009, perlu lebih 5kg penurunannya).

Tadi aku bukak email and NUrsyaadah aka ADAH ada comment and aku sgt suka+it bring back memories..begini bunyinya
¨ wooolaaaa~~~
bila...aku baca bloh ko bob...aku rasa cam sedih sgt...t[ d selang seli ngn kegembiraan yg amat menakjubkan...sgt2 memori...sob...sob...bayangkan kta kenal pada tahun 2005...dimana meeting OAT pertama time tu kat BK7 kot...aku dah cuak gyler...sape dorang ni...pretend la cam cool...alamak ada muke rushdi(pakwe jojo) mamat ni la aku suke kutuk...dating x hingat kat pkp ngn awek dia (jojo)..huhhu...dpt plak biro sponsor...sume gara2 si syahidatul hidayah punya tunang kat Air ASIA...hahahaha...dgn harapan leh dpt sponsor ticket la...pastu g cari team members kat pkp...menanya org nk join ke x...dah mcm nk ajak org join parti pembangkang jer...sume tu kta lalui ngn penuh suka duka...klu dulu aku tgok org2 muke cam k.linda, enal dll sgt la kerek...tp bila blik indon...close gyle...tp bla pk prob..mcm2 la..ngn prob transport la..masalah hati n perasaan la...macam2...tp klu kt indon aku cam baek sesangat ngn kavie...hahahhaaa...ape kavie wat eh skunk...??? pastu dun 4get ngn JPA aka KPA....hahhahaa...balik indon kta terjebak ngn KPA plak...kawad la ape ntah lagi...pastu gado2 ngn pucuk kempipinan kavie...g beijing....beijing best!!! w/pun kta no need tu practice tarian n dikir barat tiap2 mlm kat bilik OAT ...hohoho...
OAT- buatkan aku kenal erti sebuah persahatan dn kasih sayang dalam persahabatan tu sndiri...
OAT- buatkan aku kenal sapa aku...kekurangan dan kelebihan...
OAT- mengajar aku tuk bekerja secara professional tanpa ada perasaan yg membara d dlm at (olways think possitive)
OAT- mengajar aku erti CINTA...kerana OAT jgak aku jumpa bdak yg dulunya annoying (muke+perangai) sumtimes la...tp sebenarnya baek...nerd ke???bole la...tp skunk aku sgt2 SAYANG n CINTA sama dia...I LOVE u, MD...
aku st rindu ngn OATrian sekalian...bila mau wat reunion???
mau jumpa...MD,BOB, NEN,AREP,PILLAI, ROHA,K.SUZI,ENAL, LINDA, K,FIZA,SUE, IZHAR, FUAD,KC,BOBO, WAN, IMA, MIA, WANI,NAD,AMAT, HEZLI, WAN,JOB,dll...

miss u ol...muah...muah!!!

ADA ¨

renung2kan....

XoXo
BoBBa Boom Boom Paw!


Friday, April 10, 2009

MAin t*t*k2 ngan pahan n paiz! and things

ok...So the new Government cabinet punyer list dah kuar ...and im happy bout the list because there are names that i was hoping not to be in mmg trus not to be in..Aku suka sbab perkara ni akan membuatkan my dadf happy and bile my dad happy, anak2 die pun akan happy sbab takder la nak mengamuk memnjang...

Am happy skang sbab practically, Nennie dah balik ke tanah air tercinta and my life pun complete after 3 months kosong...very2 happy and skang still happy sbab NEn tgh diet and kawan2 aku sedang mengecil dgn hbatnyer...aku gembira...rakan2 kat unisel pun sudah hampir menyelesaikan thesis masing2 ..jadi aku trus gembira...

Aku just tak gembira kerna aku tak dapat aper yg aku nak... aku nak die ..tp aku tak dpt..aku jadi marah..aku tak cukop bagus lagi, aku kene kurus lagi, baru aku akan dapat... and i´m not a whore..hahaha...pelacur2...aku suke panggil orang pelacur..tak baik tul..tp kwn2 aku paham aku just bergurau...and smalam aku main tetek2 ngan fahan and faiz...puas hati aku dpt ltk nipple aku kat muka paiz and aku tau fahan pun puas hati sbab dpt tenyeh tetek die kat aku....sial nyer permainan...dah lame tak main happy2 kat umah aku tuh...(i noe u all rase that kind of things disgusting kan? tp that sort of games la yg buat ktorang raser cam brothers and sisters...)hahaha

Plan naik Nuang..
Mulanya plan nyer nak pegi berempat..tp tadi aku kol joop die kater die gado and kulit kaki die tercabut or terkopek and tak dpt ikot...aku tak marah die tak dpt ikot..aku sakit hati die gado, dlm byk2 kawan aku,die jek yg suke bergado.. kan dah susah.. suh pg klinik tak nak! ayo~├▒aper la ngan si Joop nih..gado bukan ble settle things pun...makin make thing worst adelah.. aku tak suke tgk kawan aku sakit or be in trouble..tuk joop ¨tolong kawal perasaan, tak semestinya ngan gado tuh kan menunjukkan kejantanan kiter¨..... ko berjaya buat kawan2 ko risau..suka ar?suke~~

Jadi kami naik nuang bertiga jek la..Ijad,paiz and paan....back to root....hehehehe

Teater OAT.
Aku suke teater OAT..walopun lebih byk boleh dibuat tuk jadikan bende tu lebih menarik tp aku raser ok la tuh..kalo ade teater lagi aku nak buat skrip and direct plak...aku raser aku boleh direct bende ngan bagus kot..sbab aku punyer imaginasi yg sgt tinggi....berlagak plak...
watak paling melekat kat jiwa aku tak lain adalah Datin Mary ya cilanat! jahat giler bapak...aku boleh naik atas pentas and terajang die kuat2 cukop!

K la...jab g aku dah nak balik...and then trus bersiap pg Gunung Nuang..Doakan kami selamat...

hari ISnin aku citer pengalamannyer...


XoXo
BoBBa Boom Boom Paw!