Wednesday, July 15, 2009

Obses Ngan Mamat nih!


Aku bukak youtube, carik lagu Taking Back My love..ala yg Enrique nyanyi dengan Ciara tuh..ha! tulah..
pastu aku pun dengar lagu tuh....aku memang tersangat la suka lagu tuh! Tp kat Enrique takdelah aku ape2 sgt minatnyer..then bile dah tekan name ENRIQUE IGlESIAS kat search engine youtube tuh kuarla macam2..aku dengan tak sengaje nyer tekan lagu Ring My Bells die..PERRRGHHH!! Jatuh cinta terus kat lagu tu! then lagu Push die then lagu Tired Of Being Sorry die pulak...aduhhh~~~ Cair beb.. tp ingat! aku bukan Gay!(cheh!)..aku suke lagu2 die~~

Serius korang try ar carik2 kat youtube lagu2 yg aku cakap tuh...

Skang aku dah Obses ngan Mamat ni punyer lagu.. And aku dah potong rambut aku botak sebab aku tgk die botak dulu! (die penah botak ker?)

WTF!

XoXo
BoBBa Boom Boom Pow!

P/s : Birthday aku sunyi hari ni . AKu masih kat opis~

2 comments:

Asrul Afendi Aderos said...

perhaps im an outdated fella. but i think 'Hero' is still d best..

Faten Dasuki said...

u pun de iras muka enrique jugak arhh