Friday, September 19, 2008

Actually,korang yang hidup mcm badak berendam dalam lumpur,bosan!

mmm...first of all...sorry if the last posted blog ader byk menimbulkan controversy..kalo tak banyk pun ,just a little2 la..
sorry k..kawan2 terchenta...

Untuk pengetahuan korang..skarang ni aku tgh brusaha membuat keputusan yg aku raser paling besar dlm hidup aku.. even bigger than the decision time aku nak buat kputusan samaada nak stay virgin or sebaliknyer...btol! serius wei.. this is the current problem..aku dpt offer kat Sime Darby disaat-saat aku dah mula berfikir nak keje ngan bapak aku kat Johor..FYI, Kota Tinggi.. Kalo diikutkan gaji..Sime mmg offer agak byk, tp kalo diikutkan, family, saper lagi kalo nak tolog family if bukan aku kan?..

Kawan2 ku,
kadang2 aku rase menyesal sebab kenal ngan korang.. like nennie,job,pillai,izahar,suhara,khai,arip, M.D, faiz, farhan,ima,roha, mia,zarul,kerol,din,ijan, nana,fahmi,nad ,eric, ada,farhan ...ramai nor la ha nak sebut..sumer la OAT and lain2...sebab aku rase, if aku tak kenal korang, aku takkan susah buat keputusan nih, seriously, without you guys appeared in my life,this decision should be very easy for me.. aku pun tak tau mcm mana korang boleh buat aku rase sgt sayang kat korang2 sumer sampai untuk masa depan aku pun ,aku boleh still fikir pasal korang....kalo korang berada kat tempat aku, korang akan raser menyesal tak?... Tp, if aku tak kenal korang, where can i find kawan2 yang betul kawan susah or senang (nennie, this is for you!) ,rase sayang yang pada kawan2 yang betul sayang, rase sakit yang betul2 sakit bila best friends cheated at the climax of studies..kan~~..rakan2..i'm stress..

Maybe ade yang bace blog nih rase aku cam over or whatsoever...(actually korang yang hidup mcm badak berendam kat dlm lumpur,bosan!) yang penting ..aku ni really2 betul and tulus+mulus dalam hal nih..

Dan aku rase aku dah buat keputusan..aku akan membantu my parents di Johor, dan walau apapun yang akan berlaku..aku ttp takkan hilang dalam hidup kamu semua, walaupun korang cuber lupakan aku, aku akan kembali.. come on beb, aku bob la.. korang takkan leh luper nyer...kan?...Of course!... the most genius + famous guy in the University... mmg impossible la korang leh luper..

hahaha...

Lg satu, if rakan2 yang memerlukan ape2 pertolongan dimasa hadapan ..jgn segan2 tuk carik aku.. and aku harap korang doakan aku berjaya atas apa yang aku buat sebab aku takut if company aku gagal and aku jatuh miskin, semua kawan2 aku hanya tinggal gambar dlm harddisk aku ... Wish me all the luck!!

XoXo Billy B

7 comments:

blisses13 said...

dear bob,haha dah mcm surat lak.
erm firstly,even nama aku xde, dlm senarai kwn2 ko yg paling ko syg,hot dan terbaik, aku still anggap ko kwn aku yg terbaik.mmg aku tau kita xrapat mcm ko ngan nama2 diatas...tapi aku tau nilai pershabatan pd ko sgt bermakna.(alahai sentimental la plak)...erm bob mungkin krn aku jauh dan xberkesempatan meluangkan masa with u,that y i really dun noe bout ur latest news.bout ur job,so than after this u r goin back to Jhr?when?hope to c u before ko bla la kan...n bob,keep updating ur blog,coz juz this a way 4 me to keep to know u guys.(arip n MD expecially). ok bob.gud luck what ever u do..

black heart with love said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

olla bob....

hampir tersentap tangkai jantungku tatkala mmbaca nukilanmu(sadis jap)...

aku rase, ko n da geng tau kot...university life aku bermula krn korang...dan aku berbangga mnjadi warga OAT, krn OAT la platform utama utk mngenali korg...
bnyk kot mnde yg kta dah buat same2 even aku bkn la all da time spend time dgn korg....

xperla bob,
aku sokong je kputusan ko...
lpas ni pon aku rase,kteorg yg tinggal ni dah nk praktikal(2 sem lg padehal)....kami akn bersabar disini tanpa kamu...dan pastinya kamu perlu sentiasa ksini,krn ku tau,jiwa dan ragamu akan tertinggal disini...huhuhuhu...

(cam pjg lg nk bebel,huhuhu..nex time la)..

mmetik kata2 enal,
keep updating ur blog bro...
luv u...

wr,
roro aka roha

Nad said...

bObb~~~ leaving? sedey nyer.. tp xpe still in msia kan.. agak trharu laa name tertulis kt atas tu.. isk isk isk.. sebak jap.. pape pon.. gud luck kt johor ek.. all the best..nnt leh tgk bob kurus lagi.. dr beijing tmbm, skang tough skit.. bile kt jhr lagi slim.. aiyyoooo.. ahaha =D...

MD said...

Bob, aku bangga ngan ko!!!...ko buat kepusan yang ko rasa terbaik utk diri.ko sanggup berkorban demi family ko tp itu xbermakna ko hilang kwn2 ko ni..ktrg suma sayang ko bob..xkan ada istilah tamat dalam persahabat kta ni...ingat tu!!! walaupun kadang2 aku tersakitkan ati ko bg byk alasan tp aku ttp anggap ko kwn terbaik aku..ingat tu!!! bkerja kat johor tu xbermakna ko xkan jumpa kwn2 ko ni..ko rajin la balik KL mcm parents ko buat..kan kota tingi ngan KL ni mcm dkt jer bleh balik hari...hahaha
moga2 ko bjaya dalam business family ko tu bob..nnt ko jad kaya bleh bukak syarikat KITORANG tu...aku yakin dan pasti ko mesti sangat bjaya dlm hidup ko..aku doakan..
ingat tu bob,hubungan kta semua sebagai kawan xkan terputus!!!
...md....

Anonymous said...

halo auntie....
hehehe nak nagis seyh.... hehehe tp ko tau an air mate laki 2 mahal so x jd la... hahahahha btw... baik gak 2 ko g tolng parent s ko kat johor nun... owh biler ko nak beRAMBUS dr k.l ni? hahaha aku rase bangga dowh coz k.l ni tambah luas skit coz ko da bla... hahaha (joke dowh) so hang out dlu la b4 g johor dowh... erm k la aku nak g kelas neh... ol da best... gud luck... da kaye jgn lupe kawn... huuhhu keep in touch k

Anonymous said...

halo auntie....
hehehe nak nagis seyh.... hehehe tp ko tau an air mate laki 2 mahal so x jd la... hahahahha btw... baik gak 2 ko g tolng parent s ko kat johor nun... owh biler ko nak beRAMBUS dr k.l ni? hahaha aku rase bangga dowh coz k.l ni tambah luas skit coz ko da bla... hahaha (joke dowh) so hang out dlu la b4 g johor dowh... erm k la aku nak g kelas neh... ol da best... gud luck... da kaye jgn lupe kawn... huuhhu keep in touch k...
zambek..... hahaha