Friday, June 5, 2009

BoBBa is a POrnstar!

Semalam petang, before aku bertolak ke UNISEL, aku mengosongkan sedikit masa untuk pergi berlari-lari anak di taman berdekatan BUkit Komanwel. Berjogging, aku berlari dan trus berlari sehingga aku sampai ke puncak bukit,aku rase gembira sebab aku tau lemak dalam badan tak dapat duduk tenang. Suddenly, aku nampak kelibat seseorang yang aku kenal.Cikgu sekolah rendah yang paling BANGSAT.!. Dia memang bangsat. Tak payah citer kenapa, dia berjaya buat aku rasa rendah diri sepanjang aku disekolah rendah..memang pukimak die tu. AKu nampak anak dia, mereka semua gembira..haha..aku cuba cam mereka,sebab bila aku jumpa anak-anak dia sekali lagi, aku akan buat pa yg bapak die buat kat aku!! HAHAHAHAHAHAHAH....(jahat nor la konon ni)





Aku pegi UNISEL, jumpe my love, NEnnie Trianna yang mukanya happy lebih drpd biasa( heheh) ,dia kate die sayang aku..aku pun sayang kat dia, tp kan Nen, aku bole accept kalo ko ltk aku nombor dua dalam hati ko, as long ko masih sayang aku.. Jgn la ko tros tak sayangkan aku eh? aku dah tak nak idup lg dah kalo mcm tuh...takder meaning. hehehehe. Im happy for you!!


Sonok padehal last week..pegi Banting and everything..kakak Ima kawin, culture perkhawinan yg ade sedikit perbezaan.






Tp aku ade dat feeling, kenape korang nak menyeksa diri korang dengan berkhawin? Pastu aku biar feeling aku pegi jauh2 because aku rase aku patut happy for them... semoga dapat anak byk2..tp jgn sampai terlebih2 pulak...kang tak mampu...sebab anak memang rezeki, tp kalo rezeki tu tak cukup tuk ditampung,pandai2 la mengawal rezeki-rezeki tu..






Pisang nak pupus.

Satu lagi...aku skang dah ade kerja baru...

BoBBa is a Pornstar.. sape yg nak gunekan khidmat aku. Sile bersedia dgn harga yang tinggi...
Wohhooo!!

And aku ade nasihat tuk kawan2 aku..walaupun aku ni ade sedikit perbezaan, jgn la kamu takut untuk mendekati aku, makan bersebelhan aku, tidur bersebelahan aku,mandi bersebelahan aku, amik gambar bersebelahan aku.. Sebab aku bukan pelacur!..aku ade harga diri aku sendiri.and aku tau mane kawan aku.Aku tak makan kawan!
And aku masih suke dgn Batang Berjuntai serta Telor OStrich!
XoXo
BoBBa Boom Boom POw!

4 comments:

tickpick said...

tak!!!! ko number 1 aku..ikhlas...!! aku sayang ko sangat2!!!!! aku geram ko ckp camtu!!!

sayng ko gile babooon!!!!

Anonymous said...

yeah bobba..
life is sooooo wonderful~
banting moment mmg best...
ape kate kita cadangkan sara buat majlis prkahwinan skali lagi.
huhu...

pisang yg pupus...
well~
(aku sudah tertipu)
pisang boleh ditanam walau wujudnya pepatah tak mungkin pisang berbuah 2 kali...
(ape ntah)

~lalalalla~

roha lola

azren said...

hahaha, that's good, stand for ur life!!

ashraff said...

aku suka word batang berjuntai ngn telo ostrich
hahaha
double meaning ea ko.,.!!