Friday, September 4, 2009

Semua - I'm Sorry~

Memang dari dulu, aku rase mmg aku je yang bermasaalah - sampai skang aku bermasalah. Aku ok jer ngan hidup aku, ngan kawan2 aku - aku fikir ktorang akan happy ever after - Haha..aku - terus terang - aku cakap aper yg aku nak, bila aku tak suka, aku kata tak suka, bila aku kata jangan, maka janganla~~.. I thought i am so Powerfull~~ Everybody's are forced to listen to every word that came out from me~~ Blah! And now, i think, what I did was wrong.

Untill now there is one sentence yang ditujukan khas tuk aku oleh seorang kawan aku yg buat aku keep thinking...

" Bob, Ko tak penah nak paham orang, Orang jer kene paham ko"

This sentence seem very simple, tapi betul2 kene hati aku!, masuk terus and smpai skarang tak nak kuar. Bila ayat ni keluar dari salah sorang kawan aku yg paling baik - it is undoubtly sincere and true - takkan tak betul kot - Aku jadik takut - aper yg kawan2 aku pikir pasal aku~

MAybe

"Bob ni tau memerintah jer" or " Bagus sangat la dia tuh" or " menggelabah giler(betul2 nyer maksud)"

Entahla. But my reason is concrete - I want to protect them selagi aku masih hidup, and I dun wan to lose Nennie. hahaha. My friends, still safe and steady.

Nennie, description-less~~
Aku try to hang on! and to put back all the puzzles together- and i'll keep trying - eventhogh aku rase ni la SAKIT yang paling SAKIT penah aku rase - never told anyone pasal ni - haha - Sakit, sebab aku bukan lagi no. 1 . Sakit sebab aku bukan lagi the person yg ko rase the best to talk to , sakit sebab aku kene jage everyword g aku cakap so that i wont hurt u, sakit sebab dunno how to act when u kiss each other depan aku, sakit sebab dia pun kawan aku ... Sorry, but aku tahan, aku cuba bergembira! supaya ko happy, and when ko happy ngan aku, u wont leave me. but dun worry .

Aku akan cuba paham kawan2 aku , macam mana korang telah paham aku dari dulu.

Nen,Mea,Ima,Roro, BoBo, Joop, Arip, MD, Ada, Kerol, Din, Faiz, Farhan, Wan and kawan2 semua..

Maafkan aku jika aku selalu buat korang sakit. Sakit hati, sakit kepala, sakit tangan, sakit mata atau2 aper2 sakit.

Seriously..maafkan aku~ aku akan sentiasa berdoa aku akan dpt bersama korang a little longer- A little longer is enough. Amin

Kawan korang,
BoB.

4 comments:

miss'o said...

Bob...

Kiteorg anggap ko mcm abg dah bob~
tak salah if ko tegur...
if takde spe branie tegur semua org bwat salah...

Skunk aku gune kuasa vito aku sebagai kakak korank~
Dengar semua adik2ku~
kita kena give and take~
tegur if kawan kita bwat salah..

jangan down adik2ku if kene tegur...
kene tegur sebab ada org masih sayangkan kita
if tak sayang...org tak tegur...
lantaklah die nak bwat apekan~

Bob...
Nennie sayang ko no matter wut~
if die ade someone yg ada dgn die...
die masih sayangkan ko lagi...
aku faham perasaan nie~
aku faham perasaan ko...
aku faham perasaan nennie...

jangan pernah rasa terpinggir...
dia masih ada tuk ko~
KAMI yang lain masih ada tuk ko...
walaupun aku kawan ko yg terbaru
huhuhu...

aku cuba paham semua kawan2 aku...
ko kene paham semua kawan2 kita...
nennie,ima,roro,bobo,mia,joop,arip,mD,paan and paez semua kene paham perasaan kita antara satu sama laen~

ermmm...

Jgn ikut kehendak kita je...
sebb kita nie ada adik beradik yg ramai~
kita adalah satu...
aku taknak yg 'satu' nie berpecah belah~
aku masih sayangkan korang~
aku nak korang ada ngann aku...

maaf sekiranya aku tersalah kata

Luv u guys.

Regards,
miss'Orite
(aku masih mencari diriku)

Oddy said...

name aku xdek pong!.. bob pemerintah!!

Anonymous said...

may life continues. we dont change. we will never be. so are U but I am happy for U guys. truth hurts. lie kills. so people rather kill others than hurting one as suffering is not an option. makes it END. fullstop! but still when someone who is telling the TRUTH; that hurts, he's annoyed, been blamed, been labelized. everyone is the same in this vary universe. never welcome truthfullness. as I dont belong to the fake side, I never be welcome. I am sorry. I heart U & may always be. may U know me XD

closetdevil said...

syg ko bob..

ak fhm ko n ak fhm nennie..

kdg2 dlm perubahan kt kne terime perubahan..x sume yg kt harapkan berkekalan ia akn berkekalan..

ak syg korg n ak sgt perlukan korg..

ak xnk kt berpecah belah..

korg adlah one of my achievement dlm hdp nieyh..

ak syg korg..and ak bangga kt bukan lg kawan tp adik beradik yg rapat..dik beraik sendri pon belum tentu rapat mcm kt..


ak syg ko bob..

ko abg bg ak..abg yg sgt baik..

ak knl nen mia ko bobo roro joop arip pais paan..mcmane gdh ppon kt ttp akn kembali..sbb kt mmg perlukan satu sama lain..

kt akn happy bile kt bersama..salah satu xde kt akan rase khlgn..


bob menerima kdg2 lbh baik dari menolak..walaupon bende tuh sakit..nen x bole hdp tanpa ko..itu ak pasti!!!

and ko perlukan nen..