Thursday, July 17, 2008

OAT. Sudikah kamu?

Lalalala~~~ macam-macam berlaku kat opis nih la…n yang macam-macam tu lah yg akan memeningkan kepala aku…yg tak bestnyer…semuanya direport kepada aku and bukan my supervisor..maybe dorang lupe kot yang aku ni just a practical student..hahaha…but as usual aku akan melakukannye dengan penuh jayanya..hahaha…

Tak tau kenapa ari ni rajin plak nak menulis perasaan hati aku kat sini..maybe sbab perlu meluahkan segalanya kot..sbab byk sgt yang aku pikir skarang nih… it’s not just in the office problem but is included life problem..well it’s not just my life problem and it is just me, tak boleh nak tgk other people sedeh..so I just do my best to help others and about my problem, laterrr~~~

But the biggest problem now is the thing happen to Arip, pity him…. I dun know what to do actually, but I just did what I need to.. according to my level la.....hahaha there is nothing much I can do, because I am a student too… alangkah bestnyer kalo aku dean ker, ahli parlimen ker,perdana menteri ker…pasti all of my friends akan hidup bahagia… I swear!

Next week, I’m going to Vietnam but I don’t have even 100 bucks to spend there…mmm…its all my fault... dunno how to manage money btol2..kan dah susah..but tak per kot..maybe my parents akan Bantu akhirnye..hihihi…ini la yg aku panggil Kuasa Keluarga..hahaha…tp kan my bapak mmg tak suker langsung aku join this club sbab it involve money… a lot of money…hukhuk…tp best padehal pegi overseas…kan~~

Tuk budak2 OAT…harap2 korang maafkan kami semua yg tak reti nak membantu langsung tuk OAT kali nih….sudikah kamu?

Aku akan abadikan memori nih…seumur hidup aku..spanjang hidup ngan korang kat unisel nih!! Love u Guyss!!!

2 comments:

Anonymous said...

hohoho...bob...
saya mewakili OAT ingin mengutarakan KESUDIAN...
no problem man....OAT kan family..huhuhu

M.D said...

kepada oaties skalian..
gudluck utk korang suma..
hidup oat!!!
walau pun sedih aku x ikut..huhu