Thursday, December 11, 2008

Nennie and B-Minor!




Alorrhhh....See2...what happen now...nen is the one going to Australia instead of me!! ini all my father nyer fault! Bayar jek la sumer cost tu kan senang! keh3..murah plak kan...

Takper.. Buat sehabis baik nennie Trianna Bt Rosli..










Dah dekat 2 months aku duk rumah sambil ditanggung oleh ibu bapa..malas nak keje and akhirnye i got a job kat pj..bulan 1 ni aku will start working..tapi for the heyday nih..i did not rase boring or anything sbab aku ader my rakan sebaya yang same2 memeriahkan my life..well dorang sumer budak2 form 4 jer...n thay have a band called B-minor... best gak la..kadang2 dapat nyanyi gak..
Ni Ktorang buat donut alphabet kat rumah gua ramai2..menarik gak..! ingat senang ker buat donut ber coklat! susah tau ak!




Mandi kat sg chongak!




2 comments:

roha said...

ringin nk rase donut ceklat yg korang buat tuh...tp nmpk cam kears je..bole mkn ker tuh??ngeee~...

nennie t said...

u know that i ll miss u..and the rest of our friends..

u were always be with me..i ll definitely feel something s missing