Saturday, January 3, 2009

I love You Sunshine


Nennie Trianna Bt Rosli, one name yg mmg paling dekat ngan hati aku..no offense yer kawan2 lain..tp mmg tak dapat aku nak nafikan kehebatan kasih saying pompuan nih sebagai kawan aku yg terbaik…

U noe what? Aku actually rase fucked up giler babi sbab tak dapat sama2 gi Australia ngan dia..dari sem braper mmg aku dah dreaming and hoping to go there with her..tp ape nak buat..die jer dapat pegi..

Sedeh giler kot..
For the past 4 years.. paling lama both of us not seeing each other paling lama pun 2 minggu..ni almost 3 months..camne2…~~~

Nennie, my only harapan is ko jgn sekali2 lupakan aku-BOB-……. And I noe u wouldn’t dare too right?

Kalo ko luper aku akan tarik rambut ko sampai putus2!!!

P/s = U will never be there for me when I really need you for this upcoming 3 months.It is for sure!

I LOVE YOU!

3 comments:

nennie t said...

I cant really explain how great to have u around.. I really cant put things into words...
I really love u loads..

wawa said...

awwww. sweetnye!

wawa said...

awwwwwww. sweetnye bobba!