Thursday, March 26, 2009

Funny things tuk make kawan2 and diri sendiri happy!

Since Nennie ade tulis blog pasal things yg best friends buat tuk make their friends laugh terbahak2...aku try nak list bende2 yg ktorang penah buat tuk carik gado ngan kawan2 sambil memalukan diri sendiri..keh2..and it s funny kot~~
This are not in order ok? aku ltk ikot mane aku remember..

1. Pegi Restoran kat Ikea ...and amik troley die tuh pastu buat bende tuh macam dumbell sambil buat muka serius,konon2 tough...di tengah2 org ramai yg tgh beratur..nen..ko ingat?

2. Aku ajak Nennie pegi beli ice cream kat Mid Valley, die tak nak, aku tarik pastu die menjerit2 "tak nak! tak nak!" beribu2 kali..kuat ok?

3. Vodafoners pg jalan2 kat shopping mall mane ntah(tak ingat..) main tolak2 sampai Banner kedai jatuh2 kene langgar....! Izhar yg selalu wat kerja tuh...makcik2 and pakcik2 yg tak bersalah pun kene langgar..

4. Kat shopping mall lg...kat midvalley,sebab die besar dan panjang..ktorang jalan laju2 berlumba sambil mulut membunyikan"Vroooommmmmmm,vrooooommmmm" berjalan ngan laju dicelah2 keramaian..best kot..challenging!

4. Aku miss kol zhar dalam kelas Hj Dzul ...die yg tak pernah marah bole marah giler babi ok?Die jerit " 4 of u,please get out of my class now!" 4 of us tuh termasuk job yg tgh kusyuk belajar!

5.Ape lagi ek? byk giler kot..tp aku tak ingat la..rakan2 kalo korang ingat sila comment...

And kepada anyone yg ader bende bodoh yg buat dgn kawan,
Jom Share KAt sini,
maybe lebih hebat dari ape yg kite pernah fikirkan!, ingat! dengan kawan2 tuk buat kawan2 happy sahaja! Please.. I love peoples who love their friends so damn much!

XoXo,
BoBBa

4 comments:

rudy syah said...
This comment has been removed by the author.
rudy syah said...

sape kate x de..??
kebiasaan nye klu aku bersama ahli majlis kg baru iaitu aizat,badrill ngan jai g pasar malam lorong Tuanku Abdul Rahman jai slalu tarik tgn ktorg...
bkn tarik tgn tuk lintas jalan mahupun berpimpin tangan spt pasangan kekasih...
tapi...
tarik tgn ktorg tuk raba bontot awek yg ade kat pasar malam tu...
sampai terkoyak gak ar poket sluar aku sbb sorok tgn dlm poket sluar...
hahahahha...

blamethedevil said...

hahah...tu lg melampau..kalo aku aku tak gdah pasar malam ngan si jai tuh..seram2...boleh kene penampar ngan awek2 atau mak bapak die..

tickpick said...

muahahahah... aku ingat jerit "tak nak,tak nak!" tuh....klaka nak mampos!!!!sume orang tgk ok?!!

pastu yg Ikea ko wat cam dumb bell tu wat aku gile malu kot! ko siap "urgghh! urghh" macam kuar naw hah! orang ramai lak beratur tu...aku cube wat cool n try becakap ngan ko~~ sial ko mase tuh!!