Tuesday, March 24, 2009

The SUN will SHINE again!!

Wadapure!!!
hahah...... Koprate ri ka trupi!

Well..aku nak update aper ni ek? ntah ar...aku just nak update yg aku happy skang...
reason2 :

1) Berat Badan aku dah jadi berat menarik...BmI aku dah normal! dah tak obesiti dah
2) Aku dah ade My apple pie! Syg u!
3) aku rase kawan2 aku makin syg kat aku..and aku pun makin syg kat dorang!
4) Sbab aku tgh dgr lagu Siti Skang!

Tp...

I miss Nennie!
Tetiba tringat sume yg terjadi kat WPC...mcm best giler plak rasenyer.. and kiter kat dalam tu together...KO ingat tak nen, time nak shoppng blouse ko tuh..kaki kiter dua2 dah tak larat nak jalan and sume baju yg ko try aku ckp bagus eventhough nampak nor tak bagus. Pastu kiter disuruh edarkan tentatif kat semua bilik2 speaker and chairperson, mcm bodoh kan time tuh..floor 2 floor kiter pegi..time tu pun kiter berdua gak...and satu lagi time ngan professor betina gila tuh..kiter yg bodoh carik nahas,bole plak salah ketuk bilik die..kahkahkhkah..klakar nak mampos kot time tuh. Tp nasib baik aku buat sumer tuh ngan ko..penat tak traser pun sbab kiter ketawa memanjang..lololo...missing u like hell!!!
puki ar!

I miss OAT Indon,Beijing, Vietnam..
well,,u guys mmg terbaik la beb! aku rindu giler saat2 kiter buat event and saat kiter buat aper2 la... yg penting..mmg terbaik..aku rindu korang sumer...saper2 yg terbace blog nih..tolong2 la brusaha mencarik aku balik..keh2...
Aku rindu sume org...

and

i keep counting days... day for the SUN to SHINE again! Iĺl be waiting !!

XoXo
BoBBa!

3 comments:

RoHA NRN said...

OAT beijing-2007
roha
seorang makhluk biasa2 yg innocent dan suci...
agak bangang2 buat keje...

OAT vietnam-2008
roro aka roha
cuba survive dlm kehidupan kepimpinan...berusaha utk bergerak maju kehadapan...smakin hari smakin chill dan cool walau sumtime emosi yg amat

OAT aussie-2009
roro aka roha(sumtime they called me kak roha..aiyoooo)
maseh tros coba survive...rintangan smakin hebat..
masih chill cool tp ttap emosi..

hak3...
giler transformasi kan~
spjg 3 thn ni..
aku ttap cari ko bob..
cari nen~
cari pillai,
cari md,ada,arep...
coz korg yg mmulakn skill dlm khidupan aku..

no worries...
aku akn cari korg smpai korg bosan dgn aku..hahhah

tickpick said...

hahahahaha!!

aku gelak gile babi bile teringat muka kite giler blur blur hanjing mase lec matsalleh tuh bukak pintu die!!!

(dalam fikiran aku mase tu..biar betul, tu tadi husband die ko call?)

muahhahaahahah!! kene marah~ pastu bole gelak2!!!!

a ah pastu dress tu lawa plak!!! cine2 tu mengangguk je lah hah sbb nak jual dress tak laku die tuh!
fucker ...nasib baik la aku ala2 rahmah gak g dinner tak pakai dress~~ hehehehahahhaah

wahhh rindu...

ko dah apple pie dah ...can't wait to meet him~~ happy for ya~~ :)

Anonymous said...

wooolaaaa~~~
bila...aku baca bloh ko bob...aku rasa cam sedih sgt...t[ d selang seli ngn kegembiraan yg amat menakjubkan...sgt2 memori...sob...sob...bayangkan kta kenal pada tahun 2005...dimana meeting OAT pertama time tu kat BK7 kot...aku dah cuak gyler...sape dorang ni...pretend la cam cool...alamak ada muke rushdi(pakwe jojo) mamat ni la aku suke kutuk...dating x hingat kat pkp ngn awek dia (jojo)..huhhu...dpt plak biro sponsor...sume gara2 si syahidatul hidayah punya tunang kat Air ASIA...hahahaha...dgn harapan leh dpt sponsor ticket la...pastu g cari team members kat pkp...menanya org nk join ke x...dah mcm nk ajak org join parti pembangkang jer...sume tu kta lalui ngn penuh suka duka...klu dulu aku tgok org2 muke cam k.linda, enal dll sgt la kerek...tp bila blik indon...close gyle...tp bla pk prob..mcm2 la..ngn prob transport la..masalah hati n perasaan la...macam2...tp klu kt indon aku cam baek sesangat ngn kavie...hahahhaaa...ape kavie wat eh skunk...??? pastu dun 4get ngn JPA aka KPA....hahhahaa...balik indon kta terjebak ngn KPA plak...kawad la ape ntah lagi...pastu gado2 ngn pucuk kempipinan kavie...g beijing....beijing best!!! w/pun kta no need tu practice tarian n dikir barat tiap2 mlm kat bilik OAT ...hohoho...
OAT- buatkan aku kenal erti sebuah persahatan dn kasih sayang dalam persahabatan tu sndiri...
OAT- buatkan aku kenal sapa aku...kekurangan dan kelebihan...
OAT- mengajar aku tuk bekerja secara professional tanpa ada perasaan yg membara d dlm at (olways think possitive)
OAT- mengajar aku erti CINTA...kerana OAT jgak aku jumpa bdak yg dulunya annoying (muke+perangai) sumtimes la...tp sebenarnya baek...nerd ke???bole la...tp skunk aku sgt2 SAYANG n CINTA sama dia...I LOVE u, MD...
aku st rindu ngn OATrian sekalian...bila mau wat reunion???
mau jumpa...MD,BOB, NEN,AREP,PILLAI, ROHA,K.SUZI,ENAL, LINDA, K,FIZA,SUE, IZHAR, FUAD,KC,BOBO, WAN, IMA, MIA, WANI,NAD,AMAT, HEZLI, WAN,JOB,dll...

miss u ol...muah...muah!!!

ADA