Wednesday, February 25, 2009

AKU = PELAKON!

Semalam aku gi ke lokasi shooting...melihat ape yang patut, adakah segala2 nya berjalan lancar... tapi dilihatkan kesungguhan pengarah dan GG, aku rase semuanya berjalan dengan lancar dan tiada apa yang patut aku risaukan... mereka dah berpengalaman... aku yang masih harus belajar.... mungkin lepas ni aku pun nak masuk produstion gak... aku nak buat real job on set...sebagai...PELAKON!! kahkahkah... eventhough dorang kater muka aku macam umur 30 ..tp who cares..
aku nak belakon walaupun satu drama... aku tau aku bole lakukan nyer!!! (sakit hati korang..)

Sbenarnye...aku ni dah buat masaalah sekali lagi..aku nih ade tersangkut ngan sorang peakon kat set tuh..tp tak popular tuh...mcm mana? siang malam termimpi2,pagi petang tercari2... fuck giler.. aku tak suka bila ni berlaku..dah byk kali dah jadi...pening2... yang sakitnyer aku...bukan orang lain... babi,babi, babi!!!

takper..lagi bebrapa hari die akan pulan ke Indonesia.. jadi kirenyer..sekejab jer la sakit aku nih..lagi lama die kat malaysia bole mati aku dibuatnyer!!

MM.....kepada kawan2 ku semua..maaf, sebab kurang luangkan masa tuk korang..busy kot.. dulu tak busy giler..skang busy giler.. wat to do..cari duit ma~~~ nak sara keluarga dan anak ikan ku tuh..kahkahkah..jokes!

okla...Kak Siti pulak cuti ari nih..aku plak yg kene wat surat bagai...bosan giler..tp ingat..ini adelah...KERJA...Kak siti, kak siti, pening2 kepala plak die...hukhukhuk...(kak siti=secretary aku)

alrite!
chow..


XoXo
BoBBa!

1 comment:

Phoenix Star said...

Aku rasa sangat terharu dengan adanya nama aku di blog ko...
hehehe
aku ada blog jugak
gg-bliss.livejournal.com...
Will make it more up to date soon....and letak nama ko pulak...hahahahaha