Monday, February 23, 2009

Memang khas tuk Mia and Ima-BoBBa dah Sakit Hati

Ima-Mia,
THings happen u noe... and this time, the thnigs that happen is very bad...

I dunno how to solve this matter.

In my point of view, korang ni tak befikir rasional...Mia, ape ko dapat dgn balik Subang tanpa nak kasik ima explain? Nak suh die terhegeh2 carik ko, pujuk ko or anything yang nak bg tunjuk yang die mmg sayang gile kat ko? come on la... be wise my dear... put aside all the ego...the layng2 thing is simple..and it can be solve in no time if u tak run away..

Maybe it is Imaƛ fault, but can u give her a space of forgiveness?? of course u can..kan? i now u can..

Skang lepak dah takder Mia... sebab aper??

Sebab bende bodoh nih...aku ni kan lama2 letih...

Untuk kawan2 aku yang lain, aku tak nak korang jadik macam pompuan2 lembik dalam Malaysia nih, yang keja nya tau merajuk, menggedik, menangis and mengkomplem orang lain.. aku tau yang korang ni kuat, independent, dan mampu buat sumthing yg pompuan alin tak boleh buat, dari dulu lg aku ajar korang macam tu kan! sampai UNISEL pun mampu ikot cakap kita.. hebat ape...

Dewasa buat cara dewasa.... sakit mmg sakit... kalo dilayan sakit tuh.. makin sakit lagilah..

And Ima u have to ask for forgiveness from Mia and both of you need to sit together and discussed about thngs~~~

Dah.Bosan. kol me if anything

Bye!

BoBBa

2 comments:

tickpick said...

wise speaking bob. same goes with me here..
aku penat & geram...

ima nye surat pun sentap-
perangai mea pun sentap-
due2 emo...

all we can do is advise. aiks
miss u bob-miss them too.

Anonymous said...

now everything dah ok...

thing happen..i knw that!!!

im not that lembek bobba....ape2 pon thnks a lot bobba...ko n nen byk tlg dalam hal nie...

lets by gone be by gone right..

love u bobba..so much

*bobbop...:)