Tuesday, February 10, 2009

Weekend Story - Sg Chongkak,Tapah and Cameron Highland!

Hari ni birthday Nad tp aku tak dapat datang..ade hal siket ari nih..
still ade shooting my drama tuh.. sorry Nad, neway, Happy Bithday NAd!

DaLam 2-3 hari ni macam2 aku buat bersama Bear and Bearies nih.
Sabtu- Sg Chongkak (bbq picnic)
Ahad- Gi Tapah, Ila s wedding and trip to Cameron Highland
Isnin - tgk movie.

SG CHongkak!
Sg Chongkak macam biasa mmg akan menyeronokkan..Wan punyer mother skali yang paling busy menyediakan segala2 nya untuk ktorang memenuhkan perut kat sana, mak die masak bee hun goreng, mak die peram ayam, mak die prepare sos bagai, mak die jugak yang buat salad tuk korang, kire mewah gakla picnic ktorang arituh.. and the best part is, orag tak ramai..sonok2..and sepanjang aku duduk kat Sg Chongkak aku rase happy giler ayam punyer and some kiND of bahagia punyer feeling and aku cakap dalam hati aku

¨AKU DAH TAK PERLUKAN KAWAN YANG LEBIH, YANG ADA NI DAH SANGAT BAIK DAH¨

serius aku x cakap, faiz ngan farhan pun dah baik dengan kawan2 aku dari unisel, macam satu family yang sgt ramai adik beradiknyer. And it also fun to have BoBo around, tak sangka plak die nak mengekut kemane aku pergi nih..hahaha...sorry kerol,aku bawak bobo jalan2.keh3...

Kahwin ILa!

Trus trang aku cakap,until la nih pun aku still cant accept si ila ni punyer husband, ari tuh pegi pun mcm bosan jer tgk die..lantak la, die tak suke ktorang, ktorang lagi tak suka die! tapi ape2 pun, majis Ila tu ok..majlis yg sederhana dan simple.yang penting Ila bahagia ngan laki kesayangan die tuh..

CameRon HigHland

Pas pi Kahwin Ila, kami trus berangkat ke cameron highland, perjalanan agak menerujakan and juga memeningkan..tp aku gagah, tak macam Arip,lemah! naik sket dah pening nor..kater jantan beb!! yang penting kat atas tuh best! sejuk gak la kalo malam sebab lepas hujan and ktorang makan byk bende kat pasar kat situ.. yang paling best Shitake mushroom goreng, ayo!! marvelous...mcm nak nangis jer makan bende2 tuh. sgt sedap kot!
Kami juga ade berpura2 membeli sayur ,kunun2 nak masak, sampai ke la ni tak masak! kahkahkah..Mulan lagi la..dah berulat agaknyer sayur2 die...

WELL...IT WOULD BE HAPPIER IF NENNIE WAS AROUND~~~SIGH....

XoXo
BoBBa

1 comment:

RoHA NRN said...

kekekekeke~
bnyk bnda kan telah brlaku minggu2 yg lpas..
aku sronok..and smemangnye akan lebih sronok if nennie pon ade....
xper...nen blk nnt kita buat lg mnde2 ni...
btw..sayur yg si mulan beli tu die dah kasi kat mak nen pon...