Tuesday, February 3, 2009

Sorry if we are hurting you Sunshine!

Just now, aku chatting ngan nennie dalam Facebook..
borak sikit2...but..i can feel sumthing..deep in my heart..
tak tau aper..
feels like...she is very lonely,missing her friends and ktorang sebuk post our new pics going here and there. And I realize that we are hurting her with that. It surely hurts her badly.

Just now, aku chatting ngan nennie dalam facebook..
I miss her, really miss her. Aku nak borak ngan die. Aku nak borak face to face ngan die. Chatting just buat a raser miserable. tak tau nak borak ape. We can do silly things if borak face to face kan?..even without talking, we can laugh all day long.(with all the tarik rambut,tepuk dahi, air liur tersembur bile borak terlalu ghairah,haha)
Tiba2 aku terus berpikir diluar kawalan otak,nak pinjam duit bapak aku la, nak pinjam duit kat adik aku la. Nak pg Aussie buat surprise kat nen.hahaha. but i just knew it is impossible.

Nen,
please take care of yourself, mind ur manners bile duk dalam kelas tuh. kurangkan proses GARU and BAU. And I will tunggu ko kat airport bile ko balik nanti...then we can really talk...

Love,
BoBBa

3 comments:

tickpick said...

why GARU & BAU??? jesss apekah maksud kamooo?? mane ade aku busuk...pakai deodorant ok

aku sakit ofcourse..
tapi kadang2 aku fikir mase nak jumpe nanti-kite stat hang out balik..buat aku happy.
I brace myself thru dat kinda 'daydreaming' thing..haisss

aku rindo korang sgt2. lebih dari ucap dr mulut..
lagi2 aku tak dapat 'be there' pada setiap individu---
gile la...tulis camni pun bole buat aku menangis..

RoHA NRN said...

huhuhu..
nennie nennie...
bob bob...

Anonymous said...

ak stuju!!!!

sbb tuh ak x pnh post ape2 gamba!!!!(hui yakin)

sat g ak email video kat nen!!!niat mmg dari awal dah ad...
(lg dasyat padehal)

everything ak buat dulu ak cite kat nen...samelah ngn ko bobba!!niat bukan nk "meyakitkan" tp nak "share"..
klo dlu nk berborak sampe nen pon dah x larat nk degar sampe tertido2lah..
sekarang ak da xbole nk borak dah!!

ni jew cara kt nk mengshare everything ngn nen...

bukn nk menykitkan..

luv nen n bobba..

hope sgt2 ak bole jadi one of korgnye bestfriends sbb ak dah lame menggangapnye...(ui yakin lg)

honestly without korg ak rase lonely!!!empty!!!

thnks 4 all the happiness yg korg dah bg...

camni ak nk wat blog aklah!!!
GERAM!!!

PUTERI TERTINGGAL....