Monday, February 16, 2009

MAin Layang-LAyang!!













Well....kawan2...anda suka main layang2?

Most of you musti think that main layang2 is vey kuno and very tak best kan?...best i can tell u this, U r totally absolutely wrong!
This is the cerita, hari Sabtu aku duk lepak kat Rasta, sebelum sampai aku byk gak la lost track,because never lay eyes on the kedai, and macam biasa, POMPUAN kalo bg direction mesti ngarut2 ntah mana aku muncul...sampai la Faiz came to the rescue..hahaha..Laki jugak yg power..


Sebelum balik rumah ALia ajak main layang2 kat kepong..so bgitula plan tu terjadik,,
and ktorang pun pegi... MMg best la beb main layang2 kat situ..tp the boring part is kat padang tu h ader hundreds of kites.... mmg sangkut2 la bagi layang2 yg br nak memulakan perjalanan...

Layang2 ktorang ade 3, nama layan2 tu , Zaiton, Maimon and Zebra...(giler sexy nama aku bg!) dan terbangla dorang ngan jayanya...cuma Zaiton jer susah nak terbang...Sebget2 sket..hahaha

Korang patut try pi sana..
PIc lain2!!! njoy!
































































































































































4 comments:

Anonymous said...

main layang2 x ajak~ isk isk isk

RoHA NRN said...

main layang2 ye bang~
sronok eh..
comel2 lotey pic2 layang2 korg ek~
ololololooo~
cute sgt~

(mnaip smbil mngetap gigi)....

nik erwan roseli said...

cool blog u :-) ... http://nikerwanroseli.blogspot.com

Oddy said...

boBBa! semekom...hehe. Weyh lawa lah pic2 ko p men layang2 tuh. Ko de edit2 gak ke pic2 tuh? Style dow pic2 tuh... jeles aku tgk korg p men layang2 xajak aku.. huhu~