Tuesday, April 14, 2009

Itu mereka ngan tuhan.Korang saper?

Perasaan manusia lain-lain.
Kita tak berhak menyalahkan benda yang orang lain buat.
Tengok diri sendiri tu dulu.
Kubur pun lain2 (melainkan ada kesilapan teknikal)
jadi, just jaga diri sendiri baik2.
kalo sendiri tonggang tonggek sembahyang, tapi mulut and hati macam pukimak pun tak guna.
Cancel Each other jekla dosa and pahala tu.

Orang lain nak jadik gay.
Biarkan mereka. itu mereka ngan tuhan. Ko saper?
Orang lain nak jadi Pengkid.
Biarkan mereka. Itu mereka ngan tuhan. Korang saper?!
Orang lain nak kahwin lari.
Biarkan mereka. Tuhan tahu? Korang tuhan ker?

Sebuk kater orang ni babi.
Sebuk kater orang celaka.
Korang tu patut shut all the shit up.
God create human in many ways..
Manusia sangat cantik dan sempurna.
No one can deny that.

Jage tepi kain sendiri.
Bila dapat anak, anak korang ikot jadik manusia yg korang kater babi,hina tu..
korang sanggup samakan anak korang ngan BABI?


XoXo
BoBBa

5 comments:

rudy syah said...

pedih ni bro...
asl nie??

Aie said...

yeah..

gg-bliss said...

Oh well....
just be ourselves...and whatever that we want to be as long it doesnt hurt other's.
And live one's life beautifully like how u want it to be...and that's where the root of happiness is... "Life is Beautiful" colored it... :)

suhara the best! said...

that is so true bobbie!
bile nak klua,kau gile sombong tahap nerake kn..ktorg cuti last week semate nk kuarr dgn ko,ko nk blik awl plak kn..ape la!

Enal said...

bob,Adah's comment quite touching seih.
anyway aku menunggu CV mu...mana?
xsabar aku nk sambut ko ngn karpet merah...