Friday, April 10, 2009

MAin t*t*k2 ngan pahan n paiz! and things

ok...So the new Government cabinet punyer list dah kuar ...and im happy bout the list because there are names that i was hoping not to be in mmg trus not to be in..Aku suka sbab perkara ni akan membuatkan my dadf happy and bile my dad happy, anak2 die pun akan happy sbab takder la nak mengamuk memnjang...

Am happy skang sbab practically, Nennie dah balik ke tanah air tercinta and my life pun complete after 3 months kosong...very2 happy and skang still happy sbab NEn tgh diet and kawan2 aku sedang mengecil dgn hbatnyer...aku gembira...rakan2 kat unisel pun sudah hampir menyelesaikan thesis masing2 ..jadi aku trus gembira...

Aku just tak gembira kerna aku tak dapat aper yg aku nak... aku nak die ..tp aku tak dpt..aku jadi marah..aku tak cukop bagus lagi, aku kene kurus lagi, baru aku akan dapat... and i´m not a whore..hahaha...pelacur2...aku suke panggil orang pelacur..tak baik tul..tp kwn2 aku paham aku just bergurau...and smalam aku main tetek2 ngan fahan and faiz...puas hati aku dpt ltk nipple aku kat muka paiz and aku tau fahan pun puas hati sbab dpt tenyeh tetek die kat aku....sial nyer permainan...dah lame tak main happy2 kat umah aku tuh...(i noe u all rase that kind of things disgusting kan? tp that sort of games la yg buat ktorang raser cam brothers and sisters...)hahaha

Plan naik Nuang..
Mulanya plan nyer nak pegi berempat..tp tadi aku kol joop die kater die gado and kulit kaki die tercabut or terkopek and tak dpt ikot...aku tak marah die tak dpt ikot..aku sakit hati die gado, dlm byk2 kawan aku,die jek yg suke bergado.. kan dah susah.. suh pg klinik tak nak! ayo~├▒aper la ngan si Joop nih..gado bukan ble settle things pun...makin make thing worst adelah.. aku tak suke tgk kawan aku sakit or be in trouble..tuk joop ¨tolong kawal perasaan, tak semestinya ngan gado tuh kan menunjukkan kejantanan kiter¨..... ko berjaya buat kawan2 ko risau..suka ar?suke~~

Jadi kami naik nuang bertiga jek la..Ijad,paiz and paan....back to root....hehehehe

Teater OAT.
Aku suke teater OAT..walopun lebih byk boleh dibuat tuk jadikan bende tu lebih menarik tp aku raser ok la tuh..kalo ade teater lagi aku nak buat skrip and direct plak...aku raser aku boleh direct bende ngan bagus kot..sbab aku punyer imaginasi yg sgt tinggi....berlagak plak...
watak paling melekat kat jiwa aku tak lain adalah Datin Mary ya cilanat! jahat giler bapak...aku boleh naik atas pentas and terajang die kuat2 cukop!

K la...jab g aku dah nak balik...and then trus bersiap pg Gunung Nuang..Doakan kami selamat...

hari ISnin aku citer pengalamannyer...


XoXo
BoBBa Boom Boom Paw!

1 comment:

RoHA NRN said...

ahahahha..
korg pnye permmainan mmg disgusting..
tp x ckop disgusting sbb bearies x join..hahha...

si joop pnye kaki mmg horror...siap berlobang..apela nk jd dgn mamat tuh...

(roha bertukar ke Datin Mary)

eh hello....heloo!! hello!!
(smbil ketok2 bahu bob)
ade hati nk sepak terajang aku eh??
ko knal x aku sape??ko knal x??ni datin mary la!! DATIN M.A.R.Y!!
(tros baling duit juta2----duit saidina)..
hahahahha....

lawak la~