Thursday, April 23, 2009

Persatuan Puteri-Puteri Hardcore!

OK2...hari ni aku ade an important announcement to make..
Ia adalah Penubuhan sebuah kelab yg canggih manggih...
kelab dimana akan ramai orang akan teringin tuk menyertainya.
anda rasa tidak?Jangan menyesal!

persatuan ini dinamakan PPPH!

dimana bermaksud PERSATUAN PUTERI-PUTERI HARDCORE!


Yeahhhh!! i'm loving it...n ajk2 yg aku pilih nih mmg giler2 hardcore...

Fungsi penubuhannya adalah untuk menjaga keamana sejagat dan menjaga hati rakan2 supaya jgn jadik lembik...
Ya! mereka yg berkuasa! mereka yg terhardcore!

Mereka sebagai puteri2 aku, aku tugaskan untuk menjaga keamanan kat Thailand sebagai tugasan pertama.. Gadjet2 canggih akan diberi seperti, dapur portable, plaster(takot luka), dan juga handphone 3310 yg tahan lasak! Canggih! Berjuanglah puteri2 ku..
Memperkenalkan...PPPH!!!!

Nennie Hardcore!


Ima Hardcore!

Wan Hardcore!
RORO Hardcore!


Mea Hardcore!

Nad Hardcore!


Mereka akan memulakan tugaan sebaik sahaja final berakhir!!!
Berjuanglah Puteri2 ku...
aku tau kamu mampu menjadikan Thailand aman..!!
Berusaha!!
p/s : Aku belum dpt sponsor tuk uniform, jadi pakaian Bebas dan pastikan pakaian tu menjolok mata!
XoXo
Putera BoBBa Boom Boom Paw!




4 comments:

rudy syah said...

hahahaha...
best dowh..
wan hafizah pown ade gak??

rudy syah said...

hahahahaha...
wan hafizah pown ade gak...??
bagus...!!

Anonymous said...

ok...
slepas membca blog anda saya berminta nak sponsor baju uniform untuk persatuan...minggu dpan saya akan dtg bersama designer saya untuk mengambil ukuran...kami akan designer yg terbaik...tp ima tak layak menjadi persatuan ini...hati dia sensitif...

tickpick said...

cam babi gamba aku & wan....hardcore habis!!! cam cilanat!!! muahahahahaha!!!